THC E-Liquid oftewel Vape olie voor een vaporizer

THC is al heel lang populair. Het moderne fenomeen vapen, oftewel verdampen met een handige zak formaat vaporizer, wordt dat ook steeds meer. Een logisch gevolg hiervan is dat er nu veel mensen zijn die THC en Vapen willen combineren. De beste manier om dat te doen is door te kiezen voor THC E-Liquid. In landen als Amerika en Canada is het roken van cannabis bloemen (buds) oftewel een joint sterk achteruit aan het lopen omdat de gebruikers merendeels vanwege het effect, schoner, gezonder "roken" en prijsverhouding overstappen op een THC bevattende E-Liquid.

 

Zoals een ieder weet is roken van tabak en tabak met cannabis zeer schadelijk voor je gezondheid. Bij roken komen giftige stoffen vrij zoals teer, naftaline, tuoleen, ammoniak, nicotine en koolstofmonoxide. Deze stoffen beschadigen je longen en veroorzaken ontstekingen van keel, neus, longen en heeft kanker verwekkende effecten. Bij het vapen van een THC E-Liquid omzeil je risico mits deze geen nicotine, teer, water of vitamines bevat. Onze THC E-Liquids bevatten absoluut geen gifstoffen of andere onzinnege en gevaarlijke vulmiddelen.

 

Vapen

THC Vape olie (e-liquid) is een vloeibaar concentraat van cannabinoïden, en met een afgestemde THC level. Qua smaak is deze mild en zoet en zeker lekkerder en gezonder dan de gedroogde tegenhanger verwerkt in een joint. Met de Vaporizer zal je niet snel een stoned gevoel ervaren, zolang je je natuurlijk aan de regels houd, een aantal pufjes om de paar uur zal voldoende moeten zijn. Bij inhalatie neemt het lichaam de werkzame bestanddelen snel via de longen op, binnen enkele minuten is het al voelbaar.

Dosering