THC Delta-9 Full Spectrum Tincture

Een druppel dosis onder de tong. Absorptie door de orale mucosa (slijmvliezen) via de bloedstroom verspreid het zich zeer snel, is betrouwbaar en doseerbaar. De THC Tincture is niet verslavend! De THC Full Spectrum Tincture is een “aanbevolen aanvulling” op de THC Full Spectrum stappenplan, maar ook zeer geschikt als voorzorgsmaatregel. 

 

Effecten zijn merkbaar in 3 -10 minuten, de piek bereikt men in minder dan een uur. Duur is gemiddeld 3 uur [geheel persoonsafhankelijk]. Gebruikers melden dat THC Tincture het gemakkelijk maakt om het juiste niveau van de medicatie te bereiken. THC Tincture, is handig te doseren en gemakkelijk mee te nemen. Bovendien op ieder gewenst moment van de dag worden ingenomen.

 

Dosering

begin met 2 druppels, voor het slapen gaan, dit is je uitgangspunt, bouw dit naar gelang op naar 3 druppels. Na een week of 2 kan je overdag om de 3 á 4 uren desgewenst een 1 of 2 druppels nemen.

 

Dosering als voorzorgsmaatregel

begin met 1 druppel, voor het slapen gaan, dit is je uitgangspunt, bouw dit naar gelang op naar 2 of 3 druppels.

 

Ken je lichaam: Als je je misselijk voelt, neem een snack, hapje eten en/of drink wat water, het rare gevoel zal verdwijnen. Indien je dit niet doet, kan het in angst overgaan. Als je een beetje down voelt, kan je een extra druppel nemen. Een goede vuistregel is wel om eerst te eten en te drinken. 

 

verkrijgbaar in een 10ml druppelfles.

Dosering 25% THC gehalte en 50% THC gehalte

Ingrediënten

Pure RSO (Rick Simpson Oil)

Cannabis extract

Olijf/Kokosolie [MCT]

Let op: THC Full Spectrum Tincture bevat "actieve" THC en kan al bij inname vanaf 4 druppels een lichte psychoactieve werking teweegbrengen. Bij meerdere druppels een actieve psychoactieve werking (geheel persoonsafhankelijk), bouw het dus wel rustig op!

 

Gaat u de THC olie tezamen met opiaten of pijnstillers gebruiken, neem dan altijd de THC olie in, op een moment dat de medicatie het minst actief is. Dit is omdat de THC een samenwerking heeft met opiaten en daardoor de werking van opiaten kan versterken met een factor van 6 tot 10x. Mag het zo zijn dat u na het gebruik van  de  THC olie  verminderde behoefte heeft aan reguliere pijnstillers, is het te overwegen de reguliere pijnmedicatie/opiaten af te bouwen, doe dit wel op een manier waar jezelf een prettig gevoel bij heb en daarbij is het raadzaam om dit in overleg met uw huisarts en/of specialist te doen.

 

De aandoeningen waarbij THC de afgelopen jaren een gunstig effect heeft laten zien bij patiënten die via ons netwerk een aanvraag deden, zijn heel uiteenlopend. Enkele voorbeelden: mensen met chronische pijn,  slapeloosheid,  fibromyalgie,  kanker,  diabetes, MS,  epilepsie,  Parkinson  en tal van andere ziektes zagen hun conditie verbeteren of zelfs helemaal genezen nadat zij krachtige wietolie of één van de andere THC-medicijnen gingen gebruiken.

 

Belangrijk is om te weten dat des te meer je aan kan des te beter het is, sterfte bij een overdosis THC is bij een mens niet mogelijk, er is nog nooit iemand overleden aan een overdosis THC, maar LET OP....bij huisdieren daarin tegen wel, voor deze groep is er een aangepaste dosis die veilig is voor je huisdier.

 

Wil je meer info over welk product voor jou de beste oplossing kan zijn of je wilt het direct bestellen dat kan gewoon via ons, stuur je aanvraag gemakkelijk door een mail te sturen naar: cannabisolienederland@gmail.com

 

Check altijd uw SPAM berichten, het kan zijn dat een bericht van ons als ongewenst word gezien.