DELTA-9 OPLOSBAAR THC-POEDER

De spray verpakt in een handige [refill] Parfum flesje van 5ml.  (40 tot 50x spray dosis) Deze kan je gemakkelijk bij je dragen en kan je waar je ook  bent gemakkelijk en onzichtbaar een dosis kan nemen. De THC spray is vervaardigd met oplosbare THC poeder. De THC orale spray bevat een hoge dosering THC en andere cannaboiden en zijn een bewezen gezonde optie voor het consumeren van cannabis. 

 

Hoe gebruik ik THC orale spray?

schud het parfum flesje goed voor gebruik om ervoor te zorgen dat het extract gelijkmatig wordt gemengd. Spray de olie onder je tong of in je wang en houd het 15 tot 20 seconden in je mond voordat je het doorslikt. 

 

Hoeveel spray's moet ik nemen?

Zoals met elk cannabisproduct, is er geen aanbevolen dosering voor orale sprays. Begin met 1x spray dosis en wacht 10 minuten tot ½ uur totdat de effecten duidelijk worden voordat je meer consumeert. Ervaar je geen of weinig effect, kan je een 2e dosis nemen. Hoe lang het duurt om een effect te voelen van het consumeren van een cannabisproduct hangt af van vele factoren, zoals de dosering, je consumptiefrequentie en je genetische samenstelling. De Piek effecten van THC sprays ligt over het algemeen na ongeveer een uur en kunnen tot 6 uur aanhouden.

 

mogelijke effecten van cannabis (THC) orale spray?

Vermoeidheid, slaperigheid

verhoogde gevoelens van rust en ontspanning

Gevoelens van euforie

 

Hoe weet ik welke effecten ik zal ervaren?

Iedereen zal zijn eigen unieke effecten ervaren bij het consumeren van THC orale spray, afhankelijk van factoren zoals de THC potentie (% gehalte) van het product, de consumptiemethode en natuurlijk de hoeveelheid dat geconsumeerd wordt.

 

Is het mogelijk om te veel THC spray te consumeren?

Ja, dat is mogelijk, maar het is belangrijk om te weten dat er nooit een gedocumenteerd geval van overlijden is geweest als gevolg van overconsumptie (overdosis) van cannabis. als je te veel ingenomen hebt, eet en drink dan voldoende, op deze manier zal het gevoel snel verminderen cq.verdwijnen.

 

De aandoeningen waarbij THC de afgelopen jaren een gunstig effect heeft laten zien bij patiënten die via ons netwerk een aanvraag deden, zijn heel uiteenlopend. Enkele voorbeelden: COPD, chronische pijn,  slapeloosheid,  fibromyalgie,  kanker,  diabetes, MS,  epilepsie, Parkinson  en tal van andere ziektes zagen hun conditie verbeteren of zelfs helemaal genezen nadat zij krachtige wietolie of één van de andere THC producten gingen gebruiken.

 

Verkrijgbaar:

5ml. Refill parfum flesje

10ml. Navul flesje

 

Ingrediënten:

Maltodextrine
Zonnebloem lecithine
Biologische MCT [olijf-kokosolie]
Decarboxylaat Cannabis-infusie
RSO [Full Spectrum]

Vegatarisch, Gluten en suiker vrij

 

Wil je meer info over welk product voor jou de beste oplossing kan zijn of je wilt het direct bestellen dat kan gewoon via ons, stuur je aanvraag gemakkelijk door een mail te sturen naar: cannabisolienederland@gmail.com